lyrankonferens.se – Allt du behöver veta om konferenser

Anordna en konferens eller ett event om internetföretag och nå ut

Om du har ett mindre internetföretag kan du samarbeta med andra företagare för att nå ut genom att anordna en konferens. Att driva internetföretag är ett mycket hett ämne och ni kommer kunna få nya kunder.

Internetföretag

Om du har ett internetföretag, en stor blogg, en webbshop, är youtuber, eller jobbar som konsult med marknadsföring eller hemsidor är det perfekt att arrangera en konferens. Det smartaste är om ni är flera företag/sajter som går ihop. Ni kan anlita en talare eller så väljer ni att dela med er av er egen kunskap. Det är jättemånga som verkligen är intresserade av att kunna driva eget företag hemifrån, så ni bör lätt kunna få deltagare.

Konferensen

Det kan räcka med en endagskonferens, i alla fall första gången. Om ni bor i en större stad som Stockholm, Göteborg eller Malmö hyr ni in er på ett hotell eller ett kontorshotell. Det är viktigt att lokalerna är anpassade efter vilken slags konferens som ni ska ha, till exempel om ni ska ha föreläsningar eller mindre workgroups som får samtala och lösa problem. Genom att anordna en konferens kommer ni både få fler kunder och mycket gratisreklam, då alla era deltagare kommer att skriva om konferensen på sociala medier.