lyrankonferens.se – Allt du behöver veta om konferenser

Få betalt för konferensen via Intrum

Som företagare kan det vara svårt att få bra likviditet till företaget. Det kan framförallt bero på att kunderna inte alltid betalar i tid och ibland inte alls. Men genom att använda sig av faktureringsföretag som Intrum, ökar chansen att få betalt i tid och du slipper dessutom själv ta konsekvenserna av att kunder inte betalar i tid.

Så får du bättre likviditet i företaget

Att hyra ut konferenslokaler kan vara en lönsam affär, men bara om man får betalt. I vissa fall kan det nämligen vara så att konferensdeltagarna är sena med betalningen eller inte betalar alls, vilket får konsekvenser för dig som har som arbetsmodell att hyra ut konferenslokaler. Men oavsett vilken verksamhet man som företagare bedriver, kan det ibland vara svårt att uppnå en bra likviditet när kunderna är sena med betalning eller inte betalar sina fakturor alls. Som företagare kan man i så fall vända sig till företag som sysslar med fakturor och inkasso. Ett sådant företag är Intrum som har som affärsidé att hjälpa företag med sina fakturor och att se till så att kunderna betalar. Om de inte gör det, tar Intrum hand om hela processen tills betalningen har kommit in. Du som företagare behöver inte bry dig om något annat än att sköta din verksamhet. Det ger dig både bättre likviditet och lönsamhet.

Andra sätt att få bättre likviditet är helt enkelt att göra företaget och dess verksamhet mer synlig. Det görs främst via marknadsföring. Genom att marknadsföra företaget på olika sätt, får allmänheten bättre insyn i företaget och chansen att få fler kunder ökar. Beroende på vad företaget sysslar med, finns det flera sätt att marknadsföra sig. Om företaget arbetar med att hyra ut konferenslokaler och erbjuder konferensrelaterade produkter och tjänster, kan marknadsföringen riktas till företag som kan tänkas behöva den typen av produkter och tjänster. Att synas via radio och tv är effektivt och når ut till många, men har man en litet budget att röra sig med kan det passa bättre med en notis i lokaltidningen. Med fler kunder och bättre likviditet kan företaget växa och nå nya höjder.