lyrankonferens.se – Allt du behöver veta om konferenser

Ta dig till och från konferensen med tjänstebil

Att vara delaktig i konferenser kan ibland vara ett måste för att göra reklam för företaget eller för att skapa nya relationer med andra företag. Därför gäller det att kunna ta sig dit i tid och på ett enkelt sätt. Det absolut bästa är att ta sig dit med hjälp av en tjänstebil.

Hur ska man färdas?

Det finns många sätt att färdas på idag och en del hävdar bestämt att vissa sätt är bättre än andra. Det gäller framförallt när man pratar om miljön och fossila bränslen då de färdmedel som går på el, såsom tåget, enligt många är de absolut bästa då de inte släpper ut avgaser. Dock är tåget inte alltid i tid, vilket är ett måste om man ska på konferens.

Som ett alternativ till tåget kan man välja att färdas med en BMW tjänstebil istället. Då behöver man inte betala för bensinen för ens företag står för den delen. Märket BMW är dessutom ett mycket kvalitativt märke och därför ett av de bättre bilmärken att välja mellan när man vill ha en pålitlig bil. BMW tillverkar dessutom även elbilar, vilka är lika bra och miljövänliga som tåget.