lyrankonferens.se – Allt du behöver veta om konferenser

Köp begagnade Apple-produkter och åk på konferens

Som företagare eller blivande företagare är det viktigt att hänga med i branschen. Åka på konferenser och workshops. Träffa människor, nätverka och få ny kunskap. För att få mer pengar på kontot kan du köpa en begagnad Mac, iPhone och iPad.

Köp begagnad Mac och iPhone

Att köpa en begagnad Mac, iPhone och iPad hos mresell.se är faktiskt att äta kakan och fortfarande ha den kvar. Du får en mycket bra produkt, men till halva priset. Behöver du en iPad Pro? Varför betala mellan 15 000 och 20 000 kronor, när du kan köpa förra årets modell till halva priset? Detsamma gäller mobilen och datorn. På mresell.se väljer du i vilket skick din enhet ska vara och du får naturligtvis garanti. Så får du vad du behöver, samtidigt som det finns pengar kvar på bankkontot. Gå in på mresell.se och köp begagnade Apple-produkter och spara tusenlappar.

Delta på konferenser

Vare sig du driver företag idag eller drömmer om att vara din egen i framtiden är det smart att åka på konferenser. Du kommer först och främst att lära dig mycket. Det underlättar för att hänga med i branschen. Det gäller särskilt i början när du bygger upp företaget. För det andra kan du på ett enkelt sätt bygga upp ditt nätverk. Alla företag behöver andra företag. Att känna folk är viktigt. Det underlättar för att hitta leverantörer, andra personer att samarbeta med, men också för att få kunder. Många gånger är det ju andra företag som är målgruppen. För det tredje ger en konferens mycket inspiration. Det kan ibland kännas lite ensamt att driva företag, särskilt om du arbetar hemifrån. Då kan just en konferens vara den injektionsspruta som du behöver. Idag är det också många konferenser som sker online, vilket öppnar upp möjligheten att delta på konferenser i andra länder eller om du verkligen måste spara pengar.

Workshops och kurser

Förutom att åka på konferenser är det smart att delta på workshops och kurser. Ibland kan en kurs eller workshop kring ett specifikt ämne faktiskt ge mer än en konferens. Då får du en möjlighet att fördjupa dig i en särskild del kring att driva företag, som bokföring, skatter eller marknadsföring. Specifik kunskap som kan hjälpa dig att både spara pengar och öka omsättningen. En annan fördel med just workshops är att de underlättar för att verkligen lära känna andra personer som bor i ditt område.

För att spara både tid och pengar kan du gå kurser online. Det finns tusentals kurser att välja mellan. Fördelen med kurser online är ju att du kan lära dig viktig kunskap när du har tid. Du sitter med din iPad Pro eller Mac i soffan och fördjupar dig i hur du använder Google Ads.